SoyPass/RaPass
Sójový nebo řepkový extrahovaný šrot upravený proti bachorové degradaci bílkovin (by-pass efekt 70 %) fungující jako zdroj pravého proteinu využitelného v tenkém střevě. Použití pro vysokoprodukční dojnice v přípravě na porod 10 - 21 dnů před otelením, a zejména pak v prvních 100 dnech laktace.
Varianta RaPass je i přes nižší hladinu proteinu jednoznačně využitelná pro chovy s vysokou užitkovostí. Hlavní výhodou je vysoký podíl (by-pass) metioninu a příznivější poměr nenasycených mastných kyselin. Navíc je tento produkt použitelný i v režimu krmení bez GMO
SoyPass
Sójový extrahovaný šrot upravený proti bachorové degradaci bílkovin (by-pass efekt) určený jako přímý zdroj bílkoviny stravitelné v tenkém střevě. Pro vysokoprodukční dojnice v přípravě na porod 10 - 14 dnů před otelením, a zejména v prvních 100 dnech laktace (produkce nad 25 l mléka).
Obvyklá dávka:
Dojnice: 0,5 – 1,5 kg/kus/den, nebo 7 – 10 % v kompletní krmné směsi
Ovce, kozy: 50 - 100 g/kus/den
RaPass
Řepkový extrahovaný šrot upravený speciálním technologickým procesem pro zvýšení ochrany proteinu před bachorovou degradací. Vyznačuje se vysokým podílem by-pass proteinu a jeho velmi vysokou stravitelností. Ekonomická varianta s nižší hladinou celkového proteinu využitelná i pro chovy nepoužívající GMO suroviny. Obsahuje také relativně vyšší hladinu metioninu.
Obvyklá dávka:
Dojnice: 0,5 – 2,0 kg/kus/den, nebo 7 – 13 % v kompletní krmné směsi
Ovce, kozy: 50 - 130 g/kus/den
Více informací naleznete zde:
Pro další informace nás neváhejte kontaktovat.